.

Αριστείδου 5, Μαρούσι 15122 Τηλ:210-4224992 e-mail:info@ecofuture.gr

productInformation Silver

Information Silver

Μονάδα: 10 g

Υλικό: Πυρίτιο

Τιμή: 25,00

Σύντομη Περιγραφή :

Ενεργοποιημένο πυρίτιο εφοδιασμένο με την πληροφορία του ασημιού. Βοηθάει στην αποτοξίνωση και στον καθαρισμό των οργάνων. Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης με το σύστημα Plocher δεν μεταβάλλεται η χημική σύσταση του πυριτίου. Πίνεται αραιωμένο με νερό. Την περίοδο λήψης του πρέπει να καταναλώνουμε αρκετή ποσόστητα νερού (προτιμάται η κατανάλωση νερού αναζωογοννημένου με τον καταλύτη Plocherkat). Η ευεργετική επίδραση του σκευάσματος οφείλεται στην πληροφορία (συχνότητα) του ασημιού. Το ασήμι δεν υπάρχει στο σκεύασμα ως χημικά ανιχνεύσιμο συστατικό και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει η οποιαδήποτε παρενέργεια.

Γενικά οι θεραπευτικές ιδιότητες του ασημιού είναι οι ακόλουθες:

Σώμα : Το ασήμι ρυθμίζει την ισορροπία των ρευστών στο σώμα και μειώνει την οξύτητα του στομάχου.Διαβήτης και προβλήματα στο θυρεοειδή βελτιώνονται, όπως επίσης πονοκέφαλοι και μυϊκές ενοχλήσεις.Σε υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση και υψηλές τιμές όζοντος, το ασήμι σταθεροποιεί την κυκλοφορία. Το ασήμι υποστηρίζει επίσης την απώλεια βάρους και βοηθάει στη ναυτία. Επιδρά καλά σε κάθε τσάκρα και ενισχύει τη θεραπευτική δύναμη άλλων πετρών.

Ψυχή : Το ασήμι δρα ηρεμιστικά και φροντίζει για εσωτερική ισορροπία. Κατευνάζει θυμό και οργή. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση και μειώνει τις αναστολές.Βοηθάει ιδιαίτερα σε ψυχικά αδύναμους ανθρώπους και σε συγκρατημένους χαρακτήρες.

Πατήστε εδώ για να γράψετε κριτική για το προϊόν αυτό


Τα παραπάνω κείμενα είναι ενημερωτικά, δεν αποτελούν ιατρικές υποδείξεις και δεν υποκαθιστούν την απαραίτητη ιατρική θεραπεία